World thought leaders in High Performance

High Performance Organisaties (HPO)

Ontgrendel uw verbeterpotentieel en groei uit tot een High Performance Organisatie

Diagnose

HPO Thema's » High Performance Organisaties (HPO) » Aanbod 2

Diagnose / Quickscan

Uitgebreide HPO-diagnose

Leg het fundament voor High Performance

Is uw organisatie(-onderdeel) klaar om diepgaand te onderzoeken hoe u duurzaam de stap naar High Performance kunt maken? Onze HPO-diagnose is cruciaal voor organisaties die streven naar uitzonderlijke prestaties. Een HPO-diagnose, ondersteund door jaren van wetenschappelijk onderzoek en succesvol toegepast door honderden organisaties wereldwijd, biedt u en uw medewerkers de inzichten en actiepunten om met positieve energie te verbeteren en uw ambities waar te maken. Het stelt teams in staat hun potentieel volledig te benutten, verhoogt de betrokkenheid en draagt bij aan een cultuur van continu verbeteren en innovatie.

Wat omvat de HPO-diagnose?

  • Evidence-based onderzoek
    De diagnose begint met een online HPO-vragenlijst, waarin uw organisatie systematisch wordt beoordeeld op de 35 HPO-factoren. Dit biedt een gedetailleerd overzicht van de sterke punten en gebieden die verbetering behoeven binnen uw organisatie(-onderdeel).
  • Diepte-interviews
    Aanvullend op de vragenlijst voeren onze HPO-experts diepte-interviews met medewerkers en leidinggevenden binnen uw organisatie. Deze gesprekken zijn gericht op het verkennen van de huidige interne status van uw organisatie in relatie tot High Performance. We gaan op zoek naar het verhaal achter de cijfers. De interviews stimuleren de deelnemers ook om na te denken over wat een High Performance Organisatie precies inhoudt.
  • Grondige analyse
    Onze experts analyseren de verzamelde data om een gedetailleerd overzicht te bieden van uw huidige prestaties en het potentieel voor verbetering (verbeterthema’s).
  • Interactieve workshop
    We organiseren samen met uw managementteam, directie of HPO-regieteam een interactieve workshop om de resultaten van de HPO-diagnose te doorgronden. Deze workshop is bedoeld om de betrokkenen te helpen bij het herkennen en erkennen van de resultaten en HPO-ontwikkelpunten die uit de diagnose naar voren komen. We bieden handvatten en ‘best-ideas’ hoe deze samen met de medewerkers te bespreken en daarna gezamenlijk actiepunten en plannen voor verbetering op te pakken. Dit proces is cruciaal voor het bouwen aan een gedeeld begrip en het betrekken van uw medewerkers bij het streven naar High Performance.
  • Actieplan op maat
    U ontvangt van ons de gedetailleerde resultaten (cijfers en aanbevelingen) en de benodigde materialen die dienen als tools om samen met uw medewerkers actieplannen te ontwikkelen. Deze hulpmiddelen zijn specifiek ontworpen om uw team te ondersteunen bij een duurzame transformatie naar een High Performance Organisatie. Deze aanpak zorgt ervoor dat uw organisatie zelf de regie houdt over het verbeterproces en bevordert een cultuur van eigenaarschap en continue verbetering.

Voordelen van de HPO-diagnose:

  • Inzicht in groeipotentieel
    Ontdek precies wat nodig is om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
  • Directe toepasbaarheid
    Implementeer onmiddellijk praktische verbeterstrategieën die zijn afgestemd op uw unieke context.
  • Duurzame impact
    Bouw een fundament voor continue verbetering en cultiveer een organisatie die zichzelf steeds opnieuw uitdaagt en verbetert.

Deze HPO-diagnose is essentieel voor elke organisatie (of organisatieonderdeel) die haar prestaties serieus wil optimaliseren en een voortrekkersrol in haar sector wil bereiken. Bent u gereed om een gedetailleerde en actiegerichte stap te zetten richting ware High Performance?

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw team of organisatie? Neem dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037007).

Meer lezen over het thema High Performance Organisaties (HPO)