World thought leaders in High Performance

War for talent

Essentiële factoren voor het winnen van de ‘war for talent’ en het vergroten van werkgeluk

Inspiratiesessies

HPO Thema's » War for talent » Aanbod 1

Inspiratiesessies

Inspiratiesessies over welzijn en werkgeluk

Ontdek hoe belangrijk werkgeluk is voor het welzijn van uw medewerkers en de aantrekkelijkheid van uw organisatie, essentieel om de ‘war for talent’ te winnen en talent te behouden. Onze interactieve inspiratiesessies bieden praktische tools en inzichten om een werkomgeving te creëren waarin medewerkers floreren en uw organisatie blijvend aantrekkelijk maakt. Ongeacht of u nu werkt in een startup, grote onderneming, profit, non-profit of overheidsinstelling.

Wat kunt u verwachten :

  1. Inzichtelijke Pulse-meting
    Begin met een snelle en diepgaande Pulse-meting om inzicht te krijgen in de kernbehoeften van uw organisatie. Dit helpt ons de kansen voor het verhogen van werkgeluk te identificeren, wat cruciaal is voor een aantrekkelijke werkomgeving.
  2. Praktische strategieën
    Ontwikkel een actiegericht plan dat gericht is op het verbeteren van het welzijn op de werkplek. Dit plan versterkt niet alleen de positieve werkcultuur, maar maakt uw organisatie ook aantrekkelijker voor talent.
  3. Interactieve discussie
    De sessie biedt volop gelegenheid tot interactie, waarbij we discussiëren over hoe de inzichten uit de Pulse-meting kunnen worden vertaald naar concrete acties die het welzijn en daarmee de prestaties van uw team of organisatie verbeteren.
  4. Stevige basis
    Al onze inspiratiesessies zijn gebaseerd op een gedegen wetenschappelijk fundament én ruim twintig jaar praktijkervaring in organisaties.

Voordelen voor uw organisatie(-onderdeel):

  • Verhoogde medewerkerstevredenheid
    Door het welzijn van uw medewerkers te verbeteren, verhoogt u hun tevredenheid en loyaliteit aan de organisatie.
  • Verbeterde productiviteit
    Gelukkige medewerkers zijn productiever en creatiever, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten.
  • Sterkere employer branding
    Een sterke focus op welzijn verbetert uw imago als aantrekkelijke werkgever, cruciaal in het aantrekken en behouden van talent.

Doelgroep: Deze sessie is uitermate geschikt voor managers, HR-professionals en leidinggevenden die de verantwoordelijkheid dragen voor de ontwikkeling en het behoud van menselijk kapitaal binnen zowel profit als non-profit en overheidsorganisaties.

Taal en beschikbaarheid: Onze sessies worden aangeboden in zowel Nederlands als Engels en zijn beschikbaar voor organisaties wereldwijd.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over deze inspiratiesessie of de mogelijkheden binnen uw team of organisatie? Neem dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037007).


Meer lezen over het thema War for talent