World thought leaders in High Performance

Doorbreken van Silo's

Verhoog de interne samenwerking binnen uw organisatie

Diagnose

HPO Thema's » Doorbreken van Silo's » Aanbod 2

Diagnose / Quickscan

Wat houdt de uitgebreide silo-analyse in?

  1. Evidence-based onderzoek
    We beginnen met een gedetailleerde vragenlijst (de 5 silo-busting factoren) die de sterke punten en verbeterpunten binnen uw organisatie blootlegt. Deze vragenlijst is wetenschappelijk gevalideerd en biedt waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn binnen uw specifieke context.
  2. Diepte-interviews
    Aanvullend op de vragenlijst voeren we diepte-interviews met sleutelfiguren binnen uw organisatie. Deze gesprekken zijn essentieel om de nuances van de interne dynamieken en de specifieke uitdagingen van uw organisatie te begrijpen.
  3. Grondige analyse
    De verzamelde gegevens uit de vragenlijsten en interviews worden uitgebreid geanalyseerd om een helder beeld te vormen van de huidige interne samenwerking en de bestaande silo’s.
  4. Interactieve workshop
    De resultaten worden vervolgens gepresenteerd en besproken tijdens een interactieve workshop met uw managementteam. Deze sessie is gericht op het delen van cruciale inzichten en het ontwikkelen van strategieën om de geïdentificeerde uitdagingen aan te pakken.
  5. Actieplan op maat
    Op basis van de workshop ontwikkelen we een op maat gemaakt actieplan dat uw organisatie in staat stelt om structurele verbeteringen door te voeren en de samenwerking te optimaliseren.

Deze uitgebreide analyse is bijzonder waardevol voor organisaties die behoefte hebben aan diepgaande zelfreflectie en concrete stappen willen zetten naar verbeterde interne samenwerking. Het is een investering in de toekomst van de organisatie, gericht op het doorbreken van silo’s en het bevorderen van een cultuur waarin samenwerking en innovatie floreren.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over dit aanbod en de mogelijkheden binnen uw team of organisatie? Neem dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037007).

Meer lezen over het thema Doorbreken van Silo's